Сериозни промени в състава чакат Лудогорец през лятото


Сериозни промени в състава чакат Лудогорец през лятото
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1927 0

В Лудогорец се очакват сериозни промени през лятото. Най-вероятно доста от сегашните играчи няма да продължат да защитават клубната емблема, предвид незадоволителното представяне на отбора през този сезон, съобщава "Стандарт".

Шампионът на България не успя да се класира за групите на Шампионска лига, а след това отпадна рано - още в групите, на Лига Европа. За капак дойде и отпадането едва на 1/4-финал в турнира за Купата на България след 0:1 от ЦСКА в Разград. Това със сигурност не отговаря на амбициите на ръководството и собственика Кирил Домусчиев.

Най-вероятно обаче треньорът Стойчо Стоев ще остане на поста си. Основните промени ще бъдат при футболистите. В клуба вече работят по лятната селекция, като скаутите на "орлите" са набелязали нови качествени чужденци. Този път обаче няма да се пръскат торби с пари за хора, които може и да не свършат работа. Бюджетът за нови попълнения със сигурност няма да е голям. Все пак всичко зависи от това дали Лудогорец ще стане шампион. В момента разградчани имат комфортна преднина, но и тежки мачове с конкурентите ЦСКА и Левски. Вижте тук какъв е основният проблем на Лудогорец според Стойчо Стоев и какво иска той от тима си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички