Лудогорец се разделя с още един от бразилците


Лудогорец се разделя с още един от бразилците
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3403 0

Лудогорец ще се раздели с още един от бразилците в състава си. Става въпрос за универсалния Лукас Саша. Саша дойде в Разград през лятото на 2015 година от израелския Апоел (Тел Авив), а преди това у нас игра за ЦСКА. Опция за продължаване на кариерата му е отново тим от Израел и завръщане в родината.

Договорът му с клуба изтича през лятото и няма да бъде подновен. За последно той игра и бе в групата при победата над Ботев (Враца) у дома с 2:0 на 3 март. Оттогава Саша не е попадал сред 18-те и почти сигурно това повече няма да се случи до края на сезона. Реално той е аут след идването на Стойчо Стоев.

Ръководството на Лудогорец е предложило на Саша доста по-ниски условия от сегашните и той е отказал да продължи контракта си, пише "Тема спорт". Отделно разградчани също не са склонни на компромис и така реално Лукас Саша може да се счита за приключил с клуба. Както е известно, в подобно положение е и бразилският ляв бек Натанаел. Той отказа да подпише нов договор и от зимата на практика вече не е част от тима. Колко пари е поискал от ръководството на разградчани - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички