Херо за мача с ЦСКА: Мачът е за 6 точки


Херо за мача с ЦСКА: Мачът е за 6 точки
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1296 0

Треньорът на Лудогорец - Димитър Димитров - Херо, заяви, че напрежението около мачовете с ЦСКА ще повлияе на качеството на играта и на двата клуба. Първата среща от плейофите ще се състои в петък в Разград, а двубоите между тях се явяват директна битка за титлата.

"Трудно може да се говори за някакво качество в мачове, които са съпътствани от голямо напрежение. Защото наистина резултатът в момента е най-важен и за двата отбора. Все пак се надявам футболът да надделее и да се получи атрактивен двубой, който да достави удоволствие за хората, които ще го наблюдават", каза Херо.

"Тези директни мачове са равни горе долу на шест точки. Разбира се, с тази среща шампионатът няма да свърши. След нея има още осем кръга до края на сезона. Но победата ще даде сериозно психологическо предимство на единия отбор в директния сблъсък", каза Димитров.

"Футболистите ни оценяват важността и значението на този двубой. Въпрос е и на чест, когато играеш такива мачове. Аз вярвам в качествата и възможностите на нашите футболисти. Те не веднъж са го доказали. Надявам се на една добра игра и победа за нас, разбира се. Аз винаги съм мотивиран. Във всеки мач. Независимо срещу кого играем. Уважавам всеки един противник. Аз съм последният човек, който ще коментира ЦСКА. След като са наш конкурент, значи този отбор има качества и го показва”, каза още наставникът,

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички