Домусчиев: Не искам Стоев или Петев за селекционер, по-добре чужденец


Домусчиев: Не искам Стоев или Петев за селекционер, по-добре чужденец

2474 0

Собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев е на мнение, че чужденец трябва да бъде следващият национален селекционер. Той не иска един от двамата бивши треньори в неговия отбор - Ивайло Петев и Стойчо Стоев, да наследяват на поста Любослав Пенев, за да не се говори, че са били поставени там от него.

"Нямам представа кой ще е следващият национален селекционер, заяви Домусчиев пред Нова телевизия. - Продължавам да съм на мнение, че трябва да е чужд специалист, който да помогне с методология. Не бих желал да е Ивайло Петев или Стойчо Стоев, за да не ме обвиняват".

Домусчиев е категоричен, че не той е в основата на уволнението на Любо Пенев, въпреки че бе един от основните му критици преди взимането на решението от Изпълкома.

"Ако моята дума тежеше, Любослав Пенев щеше да си отиде още преди мача на националите с Малта. Той не се появи дори на Изпълкома, което не беше редно. Неговите приятели (бел. ред. – Борислав Михайлов, Емил Костадинов и Йордан Лечков) го защитиха, а после бяха оплюти", посочи бизнесменът.

Той за пореден път опроверга твърденията, че е платил на Марек, за да спре ЦСКА по пътя към титлата.

"Не съм помагал на Марек, за да спъва ЦСКА. На много хора пречим, защото с проекта „Лудогорец” им развали схемичките, обясни собственикът на българския клубен шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички