Домусчиев: Пенев подразни с неявяването си на Изпълкома


Домусчиев: Пенев подразни с неявяването си на Изпълкома

1603 0

Собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома на БФС - Кирил Домусчиев, който влезе в остър конфликт с бившия вече национален селекционер Любослав Пенев, изказа още някои упреци по адрес на бившия футболист от златното ни поколение. В предаването на Цветанка Ризова по bTV бизнесменът разкри, че е бил подразнен от неявяването на Пенев на свикания Изпълком преди дни, когато бе взето решение за отстраняването му.

"Неприятно впечатление ми направи как Пенев не дойде по време на Изпълкома – когато работодателят ти те вика, нормално е да дойдеш и да обясниш. Аз исках да сменим Пенев още преди мача с Малта – но Пенев оплю по-жестоко хора като Лечков, Костадинов, Боби Михайлов, които искаха той да остане", разкри Домусчиев.

Той посочи, че реакцията на специалиста, който нападна противниците си в Изпълкома, е все едно някой директор на отдел в предприятие на предприемача да почне да се обяснява по медии, след като не се справя.

"Когато няма обективни причини, поради които нещата не вървят, нормално е да се смени ръководителят. Футболът от години е бизнес с железни правила", категоричен беше Домусчиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички