Дерменджиев за раздялата: Работих с най-добрите, запазваме приятелски отношения


Дерменджиев за раздялата: Работих с най-добрите, запазваме приятелски отношения
Снимка: БГНЕС

3610 0

Вече бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев направи емоционално изказване в деня, в който стана ясно, че той вече не е начело на "орлите". Вчера шампионът на България загуби мача за Суперкупата на България от Ботев след дузпи, а още преди края на срещата се появи информация, че Дерменджиев ще бъде заменен от Димитър Димитров-Херо.

"Разговарях с ръководството и моята оставка беше приета. За да няма спекулации, уверявам всички, че разговорът мина напълно коректно и в приятелски тон. В Лудогорец прекарах седем от най-успешните години в треньорската си кариера. Работих с много добри футболисти и изключителни ръководители като Александър Александров, Ангел Петричев, Методи Томанов и Георги Караманджуков. Благодаря за доверието и на братята Георги и Кирил Домусчиеви. Щастлив съм, че бях част от тази незабравима емоция, наречена Лудогорец", сподели Дерменджиев пред Дарик.

"Тук работих с най-добрите, това е един много високо професионален екип, какъвто трудно се намира", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички