Официално: Лудогорец обяви раздялата с Георги Дерменджиев


Официално: Лудогорец обяви раздялата с Георги Дерменджиев
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2414 0

След като снощи Георги Дерменджиев обяви, че подава оставка като треньор на Лудогорец, днес ръководството на тима обяви, че тя е приета и опитният специалист вече не е наставник на шампионите.

Решението идва по-малко от 24 часа след загубата след изпълнение на дузпи за Суперкупата на страната срещу Ботев (Пловдив). Преди седмица пък Лудогорец отпадна от Шампионска лига от Апоел (Беер Шева).

В съобщението на ръководството на тима се казва, че започват спешни преговори с различни родни и чуждестранни специалисти, но по информация на Sportlive.bg със сигурност новият треньор на тима е Димитър Димитров - Херо. Опитният български специалист напусна Иртиш в сряда и се очаква да бъде обявен за нов треньор в близките няколко дни.

Ето и пълния текст от Лудогорец по повод раздялата с Георги Дерменджиев:

Ръководството на ПФК Лудогорец прие оставката на старши треньора Георги Дерменджиев. Наставникът на шампионите заяви категорично желание да напусне поста след загубата в мача за Суперкупата на България в сряда. От днес ПФК Лудогорец стартира спешни преговори с няколко родни и чужди специалисти, като целта е до първия плейофен мач от Лига Европа срещу Судува на 17 август в Разград тимът да има нов треньор. До неговото назначаване отборът ще бъде воден от помощника на Георги Дерменджиев Петко Петков.

Ръководството на ПФК Лудогорец благодари на Георги Дерменджиев за съвместната работа през годините, както и за неговата съпричастност към проекта "Лудогорец" от самото му начало. Дерменджиев има огромни заслуги за шесте шампионски титли, както и за евроуспехите на отбора.

Целият екип на Лудогорец желае на Георги Дерменджиев много успехи в бъдещата му кариера. Той винаги ще е добре дошъл на "Лудогорец Арена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички