Дерменджиев иска оптималната форма да е за мачовете с Копенхаген


Дерменджиев иска оптималната форма да е за мачовете с Копенхаген
Снимка: БГНЕС

707 0

„Съобразили сме съперниците и времето за подготовка, за да бъдем в оптимална форма за двубоите с Копенхаген.” Това заяви старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев на старта на зимната подготовка на тима.

На 8 януари „орлите” ще заминат на лагер в Турция, където ще изиграят и осем контроли, за да се подготвят по най-добрия начин за срещите от родното първенство, както и за предстоящите сблъсъци с датския Копенхаген в турнира Лига Европа.

Първата проверка на шампионите ще е на 19 януари срещу отбора на Арсенал Тула (Русия). В останалите контроли, играчите на Георги Дерменджиев ще се изправят срещу тимовете на Ягелония (Полша), Тренчин (Словакия), Заря Луганск (Украйна), Термалика (Полша), Жлин (Чехия), Бате Борисов (Беларус) и Марибор (Словения).

„Наистина времето е много малко, затова трябва да работим по-интензивно. Изкарахме един сезон, който освен че бе изключително успешен, бе и много напрегнат. По тази причина някои футболисти получиха по-дълга почивка. Съперниците, които избрах да срещнем в контролите ще ни помогнат да се подготвим по най-добрия начин за Копенхаген.”

Относно единственото към момента ново попълнение в тима – бразилецът Жоао Пауло, Дерменджиев сподели: „Не сме го взели като заместник на някой напускащ, а заради качествата, които демонстрира с екипа на Ботев Пловдив”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички