Защо Жоао Пауло избра Лудогорец пред Левски


Защо Жоао Пауло избра Лудогорец пред Левски
Снимка: БГНЕС

1337 0

Лудогорец официално представи новото си попълнение Жоао Пауло, който впечатли изключително с изявите си през есенния полусезон с екипа на Ботев (Пловдив).

Първо от сайта на "канарите" обявиха за сключената сделка с шампионите, а малко по-късно на пресконференция бразилецът бе представен като новия стрелец на "орлите".

Нито Ботев, нито Лудогорец обявиха официално цената на нападателя, който вкара 15 гола в 21 мача за пловдивския клуб досега през сезона.

В медиите обаче усилено се твърдеше, че Ботев иска половин милион лева за правата му и именно това отказа Левски, защото "сините" го сметнаха за твърде скъп за възможностите им.

„Имах други оферти, но избрах Лудогорец, защото е най-добрият отбор в България. Откакто съм тук те винаги са били на първо място и винаги са играли добър футбол. Именно поради тази причина избрах и тяхната оферта”, сподели Жоао Пауло при представянето си с екипа на „орлите”, като той ще носи фланелка с номер „37”.

Относно конкуренцията в клуба и какви са целите му с Лудогорец, бразилецът заяви: Вече съм в нов отбор, но съм запознат със системата и с начина на игра на тима и ще се опитам да се наложа в състава”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички