Петричев: Има запитвания от сериозни клубове за наши играчи


Петричев: Има запитвания от сериозни клубове за наши играчи

1391 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че има сериозен интерес към играчите на тима.

„Както може да се досетите играчите на Лудогорец са сериозен обект на интерес, но това не е изненадващо. Не само предвид участието ни в Шампионската лига, но и техните качества. Запитванията са много, но ние сме сериозен клуб и правим разговори само когато има официални запитвания.Такива има.

Наистина има сериозни запитвания от сериозни клубове и се надявам да реализираме сериозен трансфер, който да е удар не само за Лудогорец, но и за българското първенство. Когато има нещо сериозно, ще се похвалим веднага. Старши треньорът е отговорен по спротно-техническите въпроси”, коментира изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев на днешната пресконференция на клуба.

„Като цяло сме се съобразили с исканията на треньора. Отборът заминава в неделя за Анталия. Доволни сме от условията, която са ни предоставили организаторите”, заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев за подготовката на тима.

„Ние не би трябвало да се успокояваме, защото имаме ли нагласата, че сме сигурни шампиони, можем накрая на останем огорчени. Футболът затова е велика игра. Благодаря на футболните специалисти, които се изказват доста ласкаво за Лудогорец, но ние трябва да сме наясно, че ни чака много тежък полусезон. Първенството ще стане доста по-интересно и завързано. Чака ни тежка пролет, а това е сериозна задача за спортно-техническия щаб – да държи в кондиция футболистите”, сподели изпълнителният директор на Лудогорец.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички