Дерменджиев: Направихме грешки, от които се възползва Дунав


Дерменджиев: Направихме грешки, от които се възползва Дунав
Снимка: БГНЕС

1037 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че Дунав се е възползвал от грешките на "орлите" и това е повлияло на срещата. Двата тима завършиха 2:2 на "Лудогорец Арена".

"Ние с Дунав правим атрактивни мачове. Изпуснахме един куп положения. Именно защото не отбелязахме в тези положения е такъв резултатът. Ние направихме грешки, от които се възползва Дунав. Изравнихме и имахме още ситуации да отбележим.", отбеляза Дерменжиев.

Дерменджиев отрече да има подценяване в днешния двубой, предвид голямата разлика между първия и втория в класирането на Първа лига. „За около 25 минути имахме 4-5 ситуации за гол, не е имало подценяване.”

"Дяков ще отсъства още 3 седмици, в паузата в първенството ще имаме учебна игра. Националният отбор си има треньор, трябва да го уважаваме. Ние почваме – „що вика тоя, що вика ония”. Трябва да има уважение. Мисля, че Петьо Хубчев който е видял, го викнал. Така е преценил, не мога да коментирам”, отговори Дерменджиев на въпрос за липсата на повиквателна за Марселиньо.

"Имаме много време до мача с ЦСКА, футболистите ще починат първо малко, беше ни много натоварено".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички