Дерменджиев: Левски и ЦСКА имат подобрение


Дерменджиев: Левски и ЦСКА имат подобрение
Снимка: БГНЕС

2306 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев не смята, че победата за тима му над Пирин е дошла трудно, въпреки чр попаденията паднаха през втората част.

"Не мисля, че дойде трудно победата ни. Ние играем седми мач тази пролет, а те схванаха в края на мача. Бяха десет човека в третината си цял мач, не мисля, че са ни затруднили. Малко като се отворят и вкарваме. А като вкараме, става лесно за нас. Не толкова ранния гол преди почивката ни помогна, колкото това, че използвахме пространствата."

"Много е важно да си психолог, знаете, че в спорта тя допринася много. Ние работим с психолози, които помагат на отбора. Самите футболисти имат достатъчно качества и знаят какво да правят", заяви Дерменджиев и говори за съботното дерби между Левски и ЦСКА.

"Не искам да коментирам тези съперници, те си имат треньори, които да правят анализи. Аз винаги съм казвал, че искам по-добра конкуренция. Левски и ЦСКА-София имат подобрение, което е добро за нашия футбол", сподели Дерменджиев и продължи с анализа на представянето на съперниците си. 

"Играхме много дълго време в Шампионска лига, а после и в Лига Европа и на момчетата им трябва пренастройване. И до началото на плейофите мисля, че ще го постигнем", завърши треньорът на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички