Владимир Манчев лудна след загубата от Локомотив Пловдив: Малоумни грешки, трябваше аз да застана пред вратата, да пазя и да атакувам


Владимир Манчев лудна след загубата от Локомотив Пловдив: Малоумни грешки, трябваше аз да застана пред вратата, да пазя и да атакувам
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1415 0

Хебър не успя да се противопостави по най-добрия начин на Локомотив Пловдив и загуби като домакин с 1:2 в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Поражението остави пазарджиклии в дъното на класирането като под тях е само Спартак Варна.

Възпитаниците на Владимир Манчев дадоха отпор на сериозния си противник, като възстановиха равенството 10 минути след подновяването на играта. Това обаче не стигна да зарадва младия наставник, който след срещата беше бесен.

"Не ни достигна това, че явно трябва аз да застана на вратата или пред тази на противника и едновременно с това да бъда на пейката. Продължаваме да получаваме малоумни голове от никаква ситуация и да не можем да реализираме своите. Обезсмисляме труда на целия отбор", заяви Манчев след последния съдийски сигнал. Той коментира предстоящите двубои на своя тим за Купата на България със скептицизъм.

"Не само ще се борим за оцеляването ни, а ще го направим със зъби и нокти и ще го постигнем. Честно казано, нищо не може да ме направи щастлив оттук нататък. Мачовете за Купата трябва да ги изиграем, но това, което показахме досега, от една страна ме обнадеждава, защото отборът играе добре, но от друга съм сериозно притеснен, защото губим мачове, които не трябва да губим.

Нямаме никакво извинение за това, че губим мачовете по този начин. Без значение дали е в Пазарджик, или на "Васил Левски". Играчите трябва да научат, че са професионалисти и им се плаща, за да си вършат труда на терена. Без значение къде играят, никакви извинения не ме вълнуват", добави специалистът, като разкри за евентуални промени в състава на пазарджиклии.

"От следващия полусезон ще се подсилим на-вероятно с някои футболисти, с други ще се разделим. Всеки, който излезе да носи фланелката на Хебър, трябва да знае, че това е един, да, скромен отбор, но с достойнство, история, привърженици, който няма да трепери за мястото си в елита до последно", завърши Владо Манчев.

Ето коя звезда на Локомотив Пловдив е силно желана от австрийски клуб

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички