Австрийци искат да се борят за местния елит със звезда на Локомотив Пловдив


Австрийци искат да се борят за местния елит със звезда на Локомотив Пловдив
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1721 0

Локомотив Пловдив се радва на сериозен интерес към свой играч, след като австрийски клуб следи изкъсо въпросния футболист от родния елит. Според kotasport, става въпрос за втородивизионния Санкт Пьолтен, който е на втора позиция във временното класиране, но е решен да се бори за елита, като привлече в редиците си и Мартин Паскалев.

20-годишният българин прави страхотен сезон на "Лаута" и успя да пречупи очакванията, че ще бъде резерва на Луан. Той получава сериозно доверие от старши треньора Александър Томаш и е неизменна част от стартовия състав на "смърфовете".

Футболистът вече изравни своя брой срещи от миналия сезон в Първа лига - 16, като през настоящата кампания се отчете и с два гола, като вторият бе срещу Лудогорец през седмицата. От играта му се отличава и умението да изнася топката и много сполучливо „бие високо“ съперника, демонстрира също така и чудесно пласиране и игра за висока топка.

Австрийците вече са заявили официално желанието си да го привлекат в редиците си. Те са готови с два варианта за привличането на бранителя, както да го вземат под наем, така и да откупят правата му от "смърфовете".

Вижте кой ще ръководи предстоящия мач на Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички