Томаш: В Локомотив ще бъде, както във Верея - трябва да се рискува


Томаш: В Локомотив ще бъде, както във Верея - трябва да се рискува
Снимка: Lokomotivpd.com

1470 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, говори след поражението от 11-кратния шампион - Лудогорец на "Лаута". "Смърфовете" отстъпиха с 3:2 в двубой от 17-ия кръг на Първа лига, а специалистът похвали възпитаниците си за опита да спре победната серия на "орлите".

Томаш посочи самия себе си за "виновник" за неприятното развитие, а ето какво още каза старши треньорът след последния съдийски сигнал:

"Нищо не се обърка. Причината е единствено в мен да играе Локомотив така по този начин. Аз съм виновен, че играем така и пресираме. Искам да похваля публиката и феновете. Грешки на растежа допуснахме. Няма да се прибера отзад. Във Верея бях така и тук ще бъде така. Имахме и доста ситуации.

Мисля, че и публиката идва заради такива мачове. Класата на Лудогорец няма какво да я коментирам. Това е пътят и това е начинът. Искам да похваля футболистите ни. Нека говорят за мен, не за момчетата, дадоха всичко от себе си. Трябва да се рискува.

Имат бързи футболисти. Проблемът е, че Лудогорец успяваше да излезе от пресата. Човекът с топка не бе затварян по най-добрия начин. Всеки един добър футболист липсва, не само Карагерен. Трябва ни класа, но тя струва пари.

Във всеки един мач искам да играем така. Да създаваме, да водим и да сме атакуващият отбор. Отговарям за футболни въпроси само, такива за съдиите не към мен", сподели Томаш.

Ето как се разви двубоят между Локомотив Пловдив и Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички