Локомотив Пловдив се стяга за зимата - Александър Томаш вече има списък с 6 имена?


Локомотив Пловдив се стяга за зимата - Александър Томаш вече има списък с 6 имена?
Снимка: Lokomotivpd.com

1189 0

Наставникът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, е изготвил списък с имена на шестима български футболисти, част от които да бъдат привлечени на "Лаута" по време на зимния трансферен прозорец, съобщава "Тема Спорт".

Изданието пояснява, че става въпрос за играчи, които са част от юношеския и младежкия национален отбор на България, а повечето от тях се подвизават в Първа лига и са титуляри в тимовете си.

Конкретни имена не се разкриват, но се допълва, че "черно-белите" са набелязали крайни бранители, вътрешни полузащитници и крило, а Томаш си е харесал и чужденец от родния шампионат, който може да играе на няколко позиции.

По време на зимната пауза пък ще бъде потърсен и нов централен нападател, а за целта "смърфовете" са се насочили към пазарите във Франция и Бразилия. Очакванията са, че в Локомотив ще акостират поне трима нови, а с един или двама от настоящите футболисти ще се стигне до раздяла!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В Шотландия: 28-годишен нападател се размина с Левски, отива да играе в Ливан!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички