Шимунджа: Пренастройката от Рим не е лесна, рано е да говорим за Андерлехт


Шимунджа: Пренастройката от Рим не е лесна, рано е да говорим за Андерлехт
Снимка: Ludogorets.com

994 0

Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, коментира петия пореден успех на шампионите в Първа лига, след като се наложиха при визитата си на Локомотив Пловдив с 3:2. Словенецът подчерта, че тимът на "смърфовете" е бил чудесно подготвен, но не е успял да се справи с добрата атака на гостите.

"Имаме 7 гола в последните двубои. Те разполагат с добра защита, докато ние имаме възможността да притесним всяка отбрана.

Мисля, че в началото на втората част имахме страхотна възможност да решим мача. След това имахме своите трудности, но се справихме", обясни специалистът относно двубоя с "железничарите".

"Пренастройката от Рим не е лесна. Днес се справихме с добър и организиран съперник и се радвам за успеха.

Искам играчите ми след всеки двубой да са изморени, защото това означава, че са дали всичко от себе си", заяви Шимунджа, като направи и връзка с последния двубой на тима от Лига Европа за сезона.

Словенецът направи и лаконичен коментар за жребия в първия елиминационен кръг в Лигата на конференциите, от който "орлите" вчера научиха съперника си:

"Не мисля, че сега е нужно да говоря за Андерлехт. Има много време до тогава".

"Надявам се моя отбор да продължи да се справя по този начин. Дано продължаваме да бъдем по-добри от съперника. Сега първо ще си починем добре след заслужените три точки, а след това започваме подготовка за следващия двубой", обясни Шимунджа с поглед към следващото изпитание в лицето на ЦСКА 1948.

Ето как се разви двубоят между Локомотив Пловдив и Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички