Христо Крушарски преди мача на Локо Пловдив: При мен беше традиция да бием Лудогорец, а и ЦСКА и Левски


Христо Крушарски преди мача на Локо Пловдив: При мен беше традиция да бием Лудогорец, а и ЦСКА и Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1278 0

Бившият бос на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори пред "Тема Спорт" преди днешното (8 ноември) домакинство на "смърфовете" срещу Лудогорец. Двубоят на стадиона в парк "Лаута" ще стартира в 17:30 часа!

Крушарски бе категоричен, че в момента "черно-белите" се представят добре, а по негово време е било традиция да се побеждават грандовете Левски, ЦСКА и Лудогорец:

"Аз си оставам фен на Локомотив. При мен беше традиция да бием Лудогорец, а и ЦСКА и Левски. Нищо необичайно не беше. Порцията си я взимахме когато искаме. Не ми трябваше сервитьор, сам се оправях".

"Мисля, че Локомотив върви добре. Да, има още какво да се желае напред, но отборчето е добре, харесва ми. Има колектив, има ищах за игра. Спокойни са, всичко им е точно. Би трябвало да ни зарадват с победа над Лудогорец", каза още бизнесменът и след това отговори на въпрос дали ще се върне в клуба: "Дали ще се завърна в клуба? Има време. Руснаците казват, че ще поживеем и ще видим".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Любопитно: Локомотив Пловдив става част от европейски консорциум от футболни клубове?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички