Томаш отказа да коментира съдийството след трилъра на "Тича": Явно сме засегнали някого някъде


Томаш отказа да коментира съдийството след трилъра на "Тича": Явно сме засегнали някого някъде
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2032 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, даде своето мнение за "лудото" равенство (2:2) срещу Черно море в мач от 13-ия кръг на Първа лига на "Тича" във Варна. Българският специалист поздрави своите възпитаници, но отказа да коментира съдийството в битката за върха

Мнението на Томаш

"Мисля, че и двата отбора се постараха да се получи мач между първия и втория. Докато не се намеси фактор, който не зависи нито от мен, нито от футболистите. Винаги има фактори - обективни и субективни. Можехме да се преборим с численото равенство и с нашия футбол, с проблемите, които имаме. Ние бяхме отбора, който се стараеше да играе повече футбол. Черно море са добри и с добър треньор и желахме повече победата", сподели Томаш.

"Може би трябваше да решим мача в началото на второто полувреме, но това вече е опит и класа. Получи се мач за неутралния зрител. Не искам да коментирам съдийство, не ми е работа, но не помагаме на футбола. Няма да коментирам. Доволен съм от отбора си, имахме три тежки мача. Ние опитахме да играем по начина, по който искаме. В някои ситуации не издържахме, но всеки треньор знае сам за себе си. Горд съм с футболистите си - на моменти стояхме по-добре".

"Тук се играе трудно, играл съм тук. Познавам Илиан Илиев и Черно море, знак как се играе тук, това което направихме показва, че имаме потенциал. Явно сме засегнали някого някъде".

"Вярвам, това е труден процес и ротация. Пет човека са аут за следващия мач, няма да коментирам повече".

"Във всеки един мач Локомотив ще се опитва да се налага. Футболистите разбраха това, което искам и искам да им благодаря, че бяха с големи сърца", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза и Илиан Илиев след лудия мач във Варна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички