Илиан Илиев: Не е нормално да ти вкарат от 40-50 метра


Илиан Илиев: Не е нормално да ти вкарат от 40-50 метра
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2426 0

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, сподели мнението си за драматичното реми срещу Локомотив Пловдив в събота вечер. 

"Моряците" бяха изправени пред първото си поражение в 13-ия кръг от Първа лига, но в крайна сметка стигнаха до 2:2 с попадение в добавеното време и дори вкараха 3, но отменено. 

Илиев не спести критиките си по адрес на собствените си възпитаници, но и подчерта постигнато реми с техните усилия. Той се надява и Черно море да остане в борбата за челните места. 

Коментарът на Илиев

"Стана хубав двубой с доста напрежение, но аз до нашия гол бях много доволен. Локомотив е добър отбор, не допуснахме да си подават. Не може да ни повлияе ситуацията по този начин. Заради това не съм доволен. След почивката започнахме плахо. Не може един гол да ни повлияе до 80-ата минута. До изравнителния им гол правихме всичко, което искаме. 

Дадохме инициативата след почивката. При нас малко трябва да се запали искрата и видяхме, че малко ни трябва да победим. Още имаме резерви във финалната част, но поздравления, че момчетата се върнаха в срещата. Не е нормално да ги допускаме тези голове и то след фаул от 40-50 метра. Може да е повлияло и начина на гола, но това не трябва да се допуска.

Търсихме успеха и двата червени картона и публиката оказаха влияние. Тя продължи да ни подкрепя, а ние показахме характер. Ние обаче трябваше да търсим победата.

Надяваме се да се задържим в борбата за призивите места. Направихме два равни напоследък, но всеки греши. Днес резервите помогнаха за ремито.

Почивката идва в точния начин преди мача с Левски, защото имаме някои контузени. Единствено искаме да знаем програмата си. Никой не знае кога е следващият мач, но се надяваме утре нещата да се изчистят и да си изясним програмата", направи заключение Илиев. 

Вижте какво каза и Александър Томаш след Черно море - Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички