Александър Томаш: От доста време повтарям, че можем да победим всеки


Александър Томаш: От доста време повтарям, че можем да победим всеки
Снимка: Lap.bg

3094 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след равенството 1:1 с Лудогорец на "Хювефарма Арена" от междинния 11-и кръг на родната Първа лига. Специалистът заяви, че е горд със своите футболисти, като в същото време отчете грешката на Слуга за изравнителния гол на "смърфовете".

Мнението на Томаш

"Ще го кажа така - ключът беше глупостта, която направи вратаря им и ситуациите, които не реализираха. Играхме с най-добрия клуб и с най-добрия треньор. Горд съм с отбора. Най-важното е, че съм горд с футболистите и че не избягахме от това, което искахме да правим. От първата до последната минута се опитвахме да се надиграваме с най-добрия отбор от България", започна Томаш.

"Това говори, че футболистите започват все повече и повече да вярват в процеса и най-вече в колектива. Аз от доста време повтарям, че сме отбор, който може да бие всеки. Важно бе да покажем постоянство. Важно е къде ще бъдем в края на шампионата".

"Всеки футболист е важен. Митко (Илиев) е фундаментален за нас като присъствие в съблекалнята. Ще направим всичко възможно, за да го изправим. Изгоряхме с Хорхе за мача с ЦСКА, но фактори, които не зависят от мен - не коментирам", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички