„Мотивацията не е най-важна“! Христо Златински с коментар за пловдивското дерби


„Мотивацията не е най-важна“! Христо Златински с коментар за пловдивското дерби
Снимка: facebook.com/hristo.zlatinski.583

771 0

Бившият футболист на Локомотив Пловдив и настоящ треньор в школата на „черно-белите“ – Христо Златински, говори за предстоящото пловдивско дерби с Ботев.

Очаквано той си пожела „смърфовете“ да спечелят, като подчерта, че не мотивацията е най-важна в Битката за Пловдив.

МНЕНИЕТО НА ЗЛАТИНСКИ

„Очаквам да стане едно хубаво дерби и се надявам Локо Пд да победи. В последните два мача Ботев победиха с изразителни резултати, но дори и да не се беше случило това мога да кажа, че във всяко едно дерби формата на отборите няма значение. Няма фаворит в този мач“, коментира Златински пред „Мач Телеграф“.

Това е много голям двубой и всеки, който е играл в него, знае много добре, че така стоят нещата. Класирането в този мач не е от значение. Напоследък Локо Пд загуби точки, но играе много силно. Просто липсваше късмет. Имахме ситуации за гол, но късметът ни изневери. Това го отдавам изцяло на късмета.

Понякога стреляш веднъж и вкарваш, а в след това взимаш и трите точки, но друг път колкото и да атакуваш топката не влиза. Затова тази игра е най-великата. Мотивацията не е най-важна в този мач“, каза още бившият халф.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Любимец на агитката на „черно-белите“ посочи по двама „герои“ в дербито и отсече: Жалко, че няма да има още едно надиграване!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички