Първо в SportLive.bg ! Петима от Локомотив Пловдив аут за дербито с Ботев Пловдив


Първо в SportLive.bg ! Петима от Локомотив Пловдив аут за дербито с Ботев Пловдив
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

6928 0

Петима футболисти на Локомотив Пловдив ще пропуснат Битката за Пловдив с Ботев, научи SportLive.bg. Сблъсъкът на стадион „Христо Ботев“, който ще определи „Властелина на Пловдив, е в петък от 19:30 часа.

Извън сметките на треньора Александър Томаш ще останат Ангел Лясков, Евандро, Лео Сена, Калоян Костов и Тодор Павлов. Най-осезаема ще е липсата на първите двама.

КАКВИ СА ПРОБЛЕМИТЕ В СЪСТАВА НА ЛОКО ПД ПРЕДИ ДЕРБИТО

Защитникът Лясков и офанзивният халф от Бразилия Евандро са наказани за по една среща. Така те ще пропуснат голямото дерби, определяно като мача на сезона.

Другите трима са контузени. Лео Сена, Калоян Костов и Тодор Павлов се готвят индивидуално. Бразилецът и Костов се възстановяват слез тежки травми. Сена е със скъсан адуктор и е много малко вероятно да се появи в игра преди Нова година. Защитникът Калоян Костов е със скъсана кръстна връзка на коляното. Младежкият национал най-вероятно ще се завърне на терена едва за пролетния дял от шампионата.

Павлов наскоро се завърна в групата на „черно-белите“, той беше в нея за последния мач срещу ЦСКА 1948. 19-годишният младок обаче все още не е напълно готов да изиграе цял мач, разбра още SportLive.bg. През лятото той претърпя операция от спортна херния. Все пак има минимални шансове Павлов да попадне в разширения състав за битката с „канарчетата“

Иначе, възпитаниците на Александър Томаш ще тренират по веднъж на ден до двубоя с Ботев Пловдив.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първо в SL! Специална мисия в Локо Пд се отложи

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички