"Имах страхотни години в Лудогорец, феновете ме уважават, надявам се титлата да е за Лококомотив Пловдив"


"Имах страхотни години в Лудогорец, феновете ме уважават, надявам се титлата да е за Лококомотив Пловдив"

3719 0

Около зрелищното дерби между безгрешния лидер в подреждането Локомотив Пловдив и шампиона и хегемон за последните над 10 години Лудогорец медията ни се свърза с Христо Златински. Както е добре известно, той е носил фланелката и на двата тима.

Златински бе в Разград именно под ръководството на сегашния наставник на "орлите" Ивайло Петев. Самият той си спомни за "невероятните европейски вечери", като допълва, че хората, а и феновете го уважават и до днес.

"Изкарах страхотни 2 години и половина в Лудогорец, с невероятни европейски вечери. Хората ме уважават до ден днешен, както и феновете. Няма как да кажа нещо по-различно от това" - заяви пред SportLive.bg.

За Лудогорец той записа общо 78 официални срещи във всички турнири, но за Локомотив Пловдив има 124 сблъсъка. Той не крие, че е именно от "смърфовете", като на няколко пъти призна, че се надява те да станат шампион.

"Надявам се Локомотив Пловдив да бъде шампион. Това е желанието ми. Хората знаят, че аз съм си локомотивец. Всички локомотивци се надяваме през тази година да се получи и да триумфираме с титлата" - допълни още той. Вижте какво заяви Златински пред SportLive.bg и за Ивайло Петев, и за Тодор Неделев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички