Крушарски със сериозно намерение за президент на БФС, заговори за Бербатов, Михайлов и "индианците"


Крушарски със сериозно намерение за президент на БФС, заговори за Бербатов, Михайлов и "индианците"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3195 0

Един от собствениците на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, наскоро отново попадна под светлината на прожекторите, след като заяви, че има намерение да стане президент на БФС. Той даде интервю пред колегите от "Тема Спорт", където говори за кандидатурата си, като намеси и имената на Борислав Михайлов и Димитър Бербатов

Крушарски е сериозен за кандидатурата си

"Този път е сериозно и започвам совалките. На някои хора не им се вярва, но ще повярват. Аз съм показал, че мога да работя във футбола. Екип лесно се намира, когато поставиш целта и видиш хората, които имат желание да променят нещата. Екипът ще го събера за 24 часа. Познавам достатъчно хора и достатъчно хора ми вярват", сподели бизнесменът.

Би ли работил с хора от щаба на Михайлов и Бербатов?

"Ако някой иска да работи с мен и е компетентен… Ако се съобразява с моите условия и без шуробаджанащина, мога да работя с всеки един, дори и с Боби. Разберете, че трябва да има приемственост. Едно време те отсвириха Батето и вижте къде сме сега ние индианците".

"Защо не? Който има желание да работи… Аз съм отворен човек. Имам спортна злоба, но не и човешка. Мога да работя с всеки. Без хора нищо не става. Сам човек е само за тоалетната. Който е готов да помага, за да върнем българщината и да ни гледат и да ни се радват, да заповяда. Мен ме псуваха, крещяха, обиждаха по терените, но хората ме срещат, стискат ми ръката, радват ми се. Всеки, който ми е показал, че греша, съм му се извинявал. Аз не съм злопаметен. Аз съм нормален човек. Възпитан съм да уважавам, за да ме уважават. Викат ми пияница, но никой не е изпил с мен една чаша. Някой видял ли ме е в такова състояние? Какво да направя, че такъв ми е външния вид? Да се разсърдя на майка ми и баща ми, че са ме направили такъв", добави още Крушарски.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Крушарски нарече футболист на Локомотив Пловдив "куц кон".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички