От БФС насрочиха съдбовния Изпълком, на който ще се реши бъдещето на ръководството


От БФС насрочиха съдбовния Изпълком, на който ще се реши бъдещето на ръководството
Снимка: БГНЕС

4358 0

От БФС обявиха най-очакваната новина през последните няколко дни, а именно - кога ще бъде насрочено заседанието на Изпълнителния комитет.

БФС се произнесе

"Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз ще проведе заседание на 27 ноември (понеделник) от 13:00 ч. в Национална футболна база "Бояна", обявиха днес от централата на официалния си уебсайт.

На него ще се определи дата за извънреден конгрес, на който да се избере нов президент на БФС. Очаква се сегашният шеф - Борислав Михайлов, да подаде оставка предвид обстановката в държавата. Легендарният вратар на Левски и националния отбор на България бе призован от куп политици да напусне своя пост след ексцесиите в центъра на София около евроквалификацията на "трикольорите" с Унгария.

Мнозина вярват, че грозните сцени на 16 ноември в София, по време на евроквалификацията срещу "маджарите" предизвикаха изключително недоволство в обществото.

През последните дни се заговори и за евентуален наследник на Борислав Михайлов в БФС, а спортният адвокат Георги Градев има хипотеза кой ще бъде той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички