Крушарски разпиля звезда на Локомотив Пловдив: Лошо е да си куц кон и да се помислиш за бегач


Крушарски разпиля звезда на Локомотив Пловдив: Лошо е да си куц кон и да се помислиш за бегач
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

31569 0

Един от факторите в Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, се изказа много остро по адрес на една от недоволните звезди в клуба. Пред "Тема Спорт" бизнесменът засегна темата с футболист, който отказвал да преподпише заради финансовото състояние на клуба. 

Крушарски даде публично пример с бившия играч на клуба - Стивън Езе, който набра популярност с изявите си през 2019 г., но в крайна сметка продължи кариерата си посока Казахстан и Индия. Колоритният бос е категоричен, че по негово време всичко на играчите е било изплащано. 

Коментарът на Крушарски

"Аз досега не се бърках. Започнах да се бъркам сериозно от миналата седмица. Имахме някакви договорки с моя партньор. Другата седмица нещата ще се изяснят. А на този мениджър и на този футболист, ако се е помислил за звезда мога да му дам един пример. Нека погледне къде е сега един, който също беше “голям футболист” с английски агент – Стивън Езе. Някой чувал ли е скоро за него или е станал за мезе? Много е лошо да си куц кон и да се помислиш за бегач.

Такива много са минали и са отишли после наляво и надясно. Пожелавам му попътен вятър. Знам кой е. На 1-ви се прибирам от Абу Даби. На 2-ри ще направя два разговора с тях и който иска – иска, а който не иска – да лови гората и от Нова година сяда на пейката и ще чака попътния вятър да го отнесе там, където иска да отиде.

Щом има нещо – ще го изчистим. Навремето имаше по 3-4 месеца неплатени заплати, но има ли някой, който в крайна сметка не си е взел всичко по мое време? Да бъдат спокойни, да дишат чист въздух, да събират енергия и да я хвърлят на терена, а не да им пълнят главите с лоши мисли, че някой ги търси. Те се крият, но никой не ги търси. Този футболист да не забравя откъде изгря и къде го видяха", коментира бизнесменът. 

Вижте защо могат да отложат срещи от 18-ия кръг на Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички