Крушарски: Още съм част от управлението на Локомотив


Крушарски: Още съм част от управлението на Локомотив
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2325 0

Бившият благодетел на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори след успехът на "смърфовете" над градския съперник Ботев с 1:0 в голямото дерби на 9-ия кръг в Първа лига. Именно и тогава той призна, че още е част от управлението на клуба. 

"Аз съм фен на Локомотив. Мисля, че с тази победа играчите ще получат още повече увереност. Преди мача казах, че ще спечелим и познах. Аз съм един от талисманите на клуба. Духът на Крушарски винаги ще е на "Лаута".

Все още участвам в управлението на клуба. Смятам, че през този сезон ще успеем да намерим място в топ 6 на крайното класиране и ще получим право на участие в европейските клубни турнири. Като гледам другите отбори, ни трябва още малко, за да сме сигурни участници в Европа", допълни той.

Крушарски коментира и ексцесиите по трибуните по време на пловдивското дерби, при които феновете на Ботев замерваха привържениците на Локомотив с ракети и бомбички.

"Смятам, че при такива мачове гостуващи привърженици не трябва да се допускат и така няма да има подобни безредици. Ще предложа на Българския футболен съюз в подобни срещи феновете на гостуващия отбор да не стъпват на стадиона. В България обаче това се позволява и полицията не спира феновете, когато хвърлят ракети. Чакаме да се стигне до най-лошото и някой да пострада, за да се вземат някакви адекватни мерки подобни прояви да спрат", завърши Крушарски.

Ето как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички