Александър Томаш: Чувал съм, че локомотивът тръгне ли веднъж, няма спирка!


Александър Томаш: Чувал съм, че локомотивът тръгне ли веднъж, няма спирка!
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1512 0

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе щастлив от победата на своя тим срещу Ботев Пловдив в голямото дерби на кръга в Първа лига. Томаш не скри, че някои неща на терена не са му харесали, но отбеляза, че играчите му са играли със сърцата си, за което заслужават похвала.

"Сърцето беше в повече. Това е. Такова дерби се печели със сърце. Искам да похваля футболистите и публиката. Видях реакция след мача с Берое. Видях сърце от публиката и моя отбор. Оценката персонално няма да дам. Само аз си знам какво ми беше последните дни. Радвам се за Тодор Павлов. Трябва да знае, че предстои много работа", започна Томаш.

"Тези моменти са хубави, когато можеш да излезеш от тях. Мисля, че човек, когато рискува, тогава може да успее. Искам да кажа браво на футболистите, браво и благодаря на феновете. Трябва да надграждаме. Казах на футболистите, че трябва да забравят всичко и да играят със сърце. Не ми харесаха някои неща, но е важна победата."

След това Томаш направи отправка към популярна фраза на дългогодишния финансов благодетел на Локомотив Христо Крушарски: "Чувал съм, че локомотивът трудно тръгвал, но като тръгне няма спирка."

Накрая Томаш се обърна към феновете на Локомотив: "Поклон през тази публика. Показват, че обичат клуба си. Усетил съм го, но съм бил от другата страна. Казах им, че за тях ще направим всичко. От два дни си говоря с Христо Колев, който ми каза, че трябва да го изживея. Изживях го наистина."

А какво каза треньорът на Ботев Пловдив Желко Копич след загубата от Локомотив, четете в линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички