Камбуров: Локо (Пд) има сили за титлата, спечелихме мачове, по-трудни от тези с лидерите


Камбуров: Локо (Пд) има сили за титлата, спечелихме мачове, по-трудни от тези с лидерите
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1446 0

Легендата на Локомотив (Пд) и шампион с тима през 2004 година - Мартин Камбуров, вярва, че "смърфовете" имат сили да се преборят за титлата в края на сезон 2023/24. Той говори преди сблъсъка с Лудогорец, който е тази вечер.

"Локомотив (Пд) има сили да се пребори за титлата през този сезон и поредицата от победи не е случайна. Срещу водещите отбори Локо няма какво да губи и вярвам, че отборът ще играе освободено и с настроение.

Напрежението ще бъде в лагера на съперниците. Това е предимство за "черно-белите". Съставът, воден от треньора Александър Томаш, спечели поредица от срещи, които за мен са по-трудни от тези с лидерите", коментира Камбуров пред "България Днес".

"Шампион се става, когато успяваш да печелиш и така наречените "задължителни" мачове. Ако Локо триумфира догодина с титлата, това ще бъде точно 20 години след първия и единствен трофей в първенството. Имах щастието да съм част от шампионския тим през 2004 г.

Силно се надявам, че догодина отборът на Томаш ще зарадва отново "черно-белите" привърженици с втора титла в историята на клуба", каза още голмайстор номер 1 в историята на българското първенство.

Ясно е, че Локомотив (Пд) най-често създава ядове на Лудогорец в Първа лига. За Александър Томаш обаче разградчани са кошмар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички