Крушарски заговори за прасе и тикви и заръча: Не вдигайте излишно акциите на ЦСКА, Левски и Лудогорец


Крушарски заговори за прасе и тикви и заръча: Не вдигайте излишно акциите на ЦСКА, Левски и Лудогорец
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4069 0

По типичен за него прелюбопитен начин съсобственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, отговори на въпроса дали неговият тим може да се пребори и да спечели титлата в Първа лига. В момента "смърфовете" оглавяват класирането.

"Защо да не може? Недейте да вдигате излишно акциите на Левски, ЦСКА и Лудогорец. Аз съм готов да се боря за титла, значи и отборът е готов. Тези, които са песимисти, че друг не може да вдигне трофея, това са черногледи хора", коментира Крушарски пред "България Днес".

"Ние си гледаме само в нашата паничка. Отворили сме си коминчето, има малко пушек. Извикал съм зидаро-мазачи да го замажат. Двубоят с Лудогорец няма да бъде решаващ в битката за върха. Всеки мач си има своите особености", допълни бизнесменът.

"Нашият изпълнителен директор Павел Колев е човекът, който съхранява нещата в клуба и успява да се бори като прасе с тиква. Ние, останалите, сме само странични наблюдатели", посочи още той. По-рано в интервю за Sportlive.bg Крушарски се закани на Лудогорец и ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички