Камбуров похвали Левски преди битката с Локо Пловдив: Превъзхожда и Лудогорец, и ЦСКА като игра от началото на сезона


Камбуров похвали Левски преди битката с Локо Пловдив: Превъзхожда и Лудогорец, и ЦСКА като игра от началото на сезона
Снимка: БГНЕС

1986 0

Бившият нападател на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров сподели, че очаква хубав мач с Левски. Двата тима се изправят днес един срещу друг в двубой от 4-ия кръг на Първа лига от 21:15 часа.

Очаква Локомотив да е сред факторите през сезона

"Очаквам да стане един хубав мач, защото и двата отбора са във форма. Мисля, че ще бъде интересно за зрителите на стадиона, както и тези пред телевизорите. Доволен съм от начина, по който започна Локомотив. Представят се на добро ниво до момента и мисля, че ще бъдат един от факторите през сезона, стига да няма повече продадени играчи. Смятам, че успяха да надградят през лятото", заяви Камбуров пред "Мач телеграф",

Една липса пред отбора

"Запазиха ядрото си с някои изключения. Продадоха Пиер Зебли. Неговата позиция е специфична, а той пасна много добре. Там може би нещата ще се случат малко по-трудно, но като цяло се получава много добра сплав между българи и чужденци. Представят се много добре от началото на сезона и се надявам така да продължат.

Точно такъв тип играч, като Зебли, едва ли има, но пък младото момче - Христо Иванов, стои много добре. Интелигентен е и успява да се включва в атаките. На мен ми харесва как играе и това, че му се дава шанс, е положително. Но нямаме човек като Зебли. Играчите от този тип вършат тежката работа и обират високите топки. Надявам се с по-интелигентна игра да се справят и да не се усеща неговата липса”, сподели любимецът на феновете на "смърфовете".

"Левски превъзхожда останалите"

"Левски взеха нови момчета и мисля, че имат дълбочина на скамейката. От това да играеш през 3-4 дни по-хубаво няма. Те имат възстановяване и отново мач. Почти не тренират, а това ги държи в кондиция и в добър ритъм. Видяхме, че отборите, които си отложиха мачовете, загубиха в европейските клубни турнири.

Левски не си отложи предишните срещи и успя отново да победи. "Сините" имат и ротации в защитата. Въртят се бранителите, които играят. Левски са доста стабилен отбор. Тези, които влязоха от скамейката срещу Шкупи, се справиха добре. Тези, които започват в мачовете, не губят игрова кондиция. Те според мен са солиден отбор и превъзхождат и Лудогорец, и ЦСКА като игра от началото на сезона. Това е личното ми мнение". А в същото време от Левски се опитват да неутрализират бразилците си, което ще им бъде от голяма полза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички