Мартин Камбуров: Лудогорец пак ще трепери до края, не е невъзможно Локо Пд да е шампион


Мартин Камбуров: Лудогорец пак ще трепери до края, не е невъзможно Локо Пд да е шампион
Снимка: БГНЕС

1407 0

Рекордьорът по голове в българското първенство Мартин Камбуров коментира представянето на Локомотив Пловдив, където прекара голяма част от кариерата си. Той сподели, че е доволен от представянето на "черно-белите", като вярва, че имат шанс да станат шампиони, макар да е много трудно.

"Ще е трудно, но не невъзможно"

"Доста ще е интересно тази година. Лудогорец пак ще треперят до края на шампионата. Аз, като локомотивец се надявам отново да изпитам емоцията от 2004 година, ще е трудно, но не невъзможно. В моя любим отбор нещата са доста добре. Лидери сме. Но, за да задържим нивото ни трябва селекция през зимата. Резервната ни скамейка е къса. Трябват ни поне 3-4 качествени попълнения. Отделно, трябва да запазим преднината си пред Лудогорец. Да не е 10 точки, а поне 5 или 6", заяви бившият нападател пред "bgderby".

"За Ботев какво да кажа, стабилизираха се малко, но там нещата са зле на високите етажи. Голям бюджет, но няма резултати. Не може собственик на клуб , да не се бръкне за пари, а после да си иска вложеното. Не се прави така", допълни Мартин Камбуров.

Основният проблем на националния отбор

Той коментира и ситуацията с националния отбор. "Винаги, когато са ме питали за националния отбор съм бил кратък. Аз си имам собствено мнение. Старши-треньора прави адски много грешки. Ако начело на страната ни беше селекционер българин, досега да са го изгонили пет пъти. Дали си на 20 години, или на 40, просто трябва да си във форма. Но просто това ни е нивото. Казвам го, основният проблем е държавата и политиката към спорта". Камбуров допълни, че все още няма намерение да се връща във футбола, но ако получи добро предложение за някой пост ще го обмисли.

По-рано звездата на пловдивчани Джовани открои колектива като основната причина Локо Пд да е на върха.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички