Христо Крушарски след мача с ЦСКА: Ще играем до края и ще пречим на всички


Христо Крушарски след мача с ЦСКА: Ще играем до края и ще пречим на всички
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1676 0

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски говори за колегите от "Дарик радио" и "dsport" след равенството 1:1 между пловдивчани и ЦСКА на "Армията"

"Гледах последните две минути на мача. Още снощи казах на масата на треньорския щаб, че мачът ще е за нас. Съмнявате ли се в пророческите ми умения. Една точка си е точка. Тя е равна на победа. Все пак сме гости на ЦСКА, на първия, не на последния. Казаха ми за дузпи, казаха ми за съдийски решение и т.н.", сподели Крушарски.

"Нещата си отиват по своя път. Локомотив проблеми няма. Пътят е нагоре. Това което сме постигнали, да го затвърждаваме. Реалната цел е Европа, тя не е далеч. Защо да нямаме отбор? Отборът показа, че играе. Зависи как се надъхват момчетата. Със слабите отбори Локомотив винаги е имал проблеми. Не казвам, че Арда е слаб отбор, но има подценяване", продължи той.

"Промени няма да има в треньорския щаб, само в ръководството. Четвъртото място със сигурност е наше, атакуваме Лига Европа. Третият има проблеми с баража, четвъртият – не. Ние шампиони няма да сме, но ще играем до края и ще пречим на всички. Не мога да кажа Лудогорец и ЦСКА", добави бизнесменът.

Ето какво сподели и наставникът на Локомотив - Александър Томаш, след мача с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички