Скритият проблем за ЦСКА преди Локомотив Пловдив: "Червени" играчи били измъчвани от температура


Скритият проблем за ЦСКА преди Локомотив Пловдив: "Червени" играчи били измъчвани от температура
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1161 0

Лидерът във временното класиране на Първа лига ЦСКА допусна първа грешна стъпка през 2023-та година, завършвайки наравно 1:1 с Локомотив Пловдив. "Червените" имаха възможности за победен гол, но цялостно не бяха на необходимото ниво.

След срещата говори Велко Капланович, който заместваше наказания Саша Илич на резервната скамейка. Той призна за нещо, което не бе ясно до момента. А именно, че футболисти на "червените" са били измъчвани през седмицата от температура. Сред тях е и голмайсторът Дюкенс Назон, който не остана на терена до края на срещата.

"Назон наистина показва това, което искаме от него - да вкарва голове. Намира се в страхотна форма, въпреки че през седмицата не тренира заради висока температура. Той не е единственият, имахме и други с температура през седмицата.

Заместникът на Саша Илич призна, че треньорът е липсвал на ЦСКА

Мнението ми е, че футболистите дадоха максимума от себе си. Когато пропускаме такива възможности, не можем да победим. Естествено, че когато треньорът не е около футболистите, това е проблем. Бяхме през цялото време в комуникация, но искам да кажа, че днес просто нямахме късмет. Гледаме към следващия мач, където да покажем много по-добра игра" - призна Капланович за "Диема спорт", намесвайки и късмета като причина за изпуснатите 2 точки.

Той анализира и старта на двубоя, който бе превъзходен за "армейците" след гол още в 9-ата минута. Сърбинът сподели, че отборът му е допуснал попадение във възможно най-лошия момент - в края на частта.

"Изпуснахме 2 точки. Добре влязохме в мача, бяхме агресивни и компактни, поведохме навреме с гол. Докато водехме, можехме да поведем и с 2:0, но вратарят на Локомотив спасяваше. Мисля, че последните 10 минути на първото полувреме не бяхме толкова агресивни при борбата с опонента за топката" - допълни още той.

Както е известно, отборът получи правото да изпълни и дузпа в самия край, но тя бе изпусната. Впоследствие стана ясно и кой е решил Матей да изпълни дузпата за ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички