Кой реши Матей да бие дузпата за ЦСКА срещу Локомотив Пловдив? Отговорът е даден


Кой реши Матей да бие дузпата за ЦСКА срещу Локомотив Пловдив? Отговорът е даден
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5180 0

Велко Капланович, който замести наказания Саша Илич на резервната скамейка на ЦСКА при равенството 1:1 срещу Локомотив Пловдив, говори след ремито със "смърфовете". Наставникът бе запитан и за това кой е решил капитанът Юрген Матей да изпълни дузпата.

Капланович призна, че Матей е капитан и в отсъствието на Иван Турицов и Дюкенс Назон е решил да поеме отговорността и да изпълни 11-метровия наказателен удар.

Матей сам е решил да бие дузпата срещу Локомотив Пловдив

"Юрген е нашият капитан. Когато на терена ги нямаше Иван Турицов и Дюкенс Назон, той реши да поеме отговорността. Той реши да изпълни" - сподели сърбинът пред "Диема спорт".

Капланович коментира и ситуация по-рано в двубоя, при която Драгомир Драганов бе привикан от ВАР, но въпреки че видя на повторения положение, при което "армейците" имаха сериозни претенции, все пак не промени решението си.

"Имахме още една ситуация, в която съдията отиде да гледа положението на ВАР. На мен ми е странно, когато ВАР повика съдията, той да отиде и да погледне, а след това да не даде дузпа. Но така е решил" - призна Велко Капланович.

За финал отговори на въпрсо за следващия двубой, който е срещу ЦСКА 1948. "Имаме седмица подготовка, имаме още футболисти, които са с температура. Има и такива, които не са тренирали много. Ще анализираме мача с Локомотив Пловдив, а след това ще се обърнем към мача с ЦСКА 1948".

Вижте ситуацията, за която говори Капланович - ощетен ли бе ЦСКА след сериозните претенции на "армейците" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички