Димитър Илиев се заяде с капитана на ЦСКА: Има карма! Господ го върна на Матей за мача със Септември


Димитър Илиев се заяде с капитана на ЦСКА: Има карма! Господ го върна на Матей за мача със Септември
Снимка: lokomotivpd.com

2269 0

Капитанът на Локомотив Пловдив - Димитър Илиев, бе избран за играч на мача след равенството на "смърфовете" с ЦСКА. Футболистът даде своята гледна точка за двубоя като не пропусна да се заяде брутално със своя колега от "червените" - Юрген Матей

Представянето на Локомотив

"По традиция се получи оспорван мач. Последните години не губим тук на "Армията", продължаваме традицията. Доволен съм от представянето. Започнахме зле, получихме бърз гол. След това поехме контрола и заслужено изравнихме. Има карма за това което Матей направи в миналия кръг. Всичко се връща. Господ го върна на Матей за мача със Септември", започна Илиев.

"Мисля, че ЦСКА имаха една ситуация след гола. След това не мисля че са имали някакви по-сериозни ситуации. Така и стана дузпата - нелепа ситуация, в мач, който не заслужавахме да загубим. С оглед на играта точката е заслужена. Представянето ни беше добро".

Нервните битки между Локомотив и ЦСКА

"Залогът е голям, ние си имаме нашите цели, а ЦСКА се бори за титлата. Нормално е, когато има напрежение да има и скованост да нямаш спокойствието да отиграеш ситуациите както искаш. Смятам, че защитниците играха на добро ниво и не дадоха шансове на здравите нападатели на противника. Можем да съжаляваме", добави още Илиев.

Ето какво сподели и наставникът на Локомотив - Александър Томаш, след мача с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички