Александър Томаш: Можехме да измъкнем повече от ЦСКА


Александър Томаш: Можехме да измъкнем повече от ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1268 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след равенството 1:1 срещу лидера във временното класиране на Първа лига ЦСКА. Наставникът призна, че е останал доволен от своите футболисти и себераздаването им.

Томаш на няколко пъти подчерта, че след допуснатото попадение "смърфовете" са заиграли както трябва. Младият специалист обясни, че им е трябвало време да се "осъзнаят".

Томаш доволен от Локомотив след допуснатия гол от ЦСКА

"Мисля, че можем повече. Момчетата се постараха, излязохме срещу първия в класирането, който е много силен домакин. Момчетата дадоха максимума от себе си, но аз знам, че можем повече. С оглед на ситуацията в нашия отбор, имаме двама млади централни защитници, трудно предприемам промени, но бях длъжен да играя за резултат. Момчетата изпълниха всичко както трябва.

Без началото на мача, след като влязохме с респект към съперника, трябваше ни минути да се ориентираме, но след това се подобрихме. Мисля, че и при гола не беше ситуация, при която бяхме надиграни. Можеше да измъкнем повече, но в крайна сметка резултатът е закономерен" - започна Томаш пред "Диема спорт".

В каква схема ще играе Локомотив Пловдив занапред?

За финал той не пожела да разкрие дали отборът му ще продължи да играе в тази схема и в следващите двубои, или това е било ход само за дербито с ЦСКА.

"Футболът се играе със самочувствие. След допуснатия гол вече правихме това, което сме тренирали да правим. Ще оставя противниците на терена да видят в какъв стил ще продължим да играем. За новите зависи колко бързо ще успеем да оправим документите и да бъдат готови за игра" - завърши Томаш.

Вижте как ЦСКА изпусна първи точки за 2023-та година и как Локомотив оцеля (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички