Христо Крушарски с шеговит коментар по адрес на Левски и феновете му


Христо Крушарски с шеговит коментар по адрес на Левски и феновете му
Снимка: Lap.bg

4665 0

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не е успял да гледа победата на "смърфовете" в Първа лига в събота, тъй като е бил извън България (б.р. - в Русия). Пред "Мач Телеграф" той заяви, че е успял да види само първите 20 минути от мача срещу Пирин Благоевград, а след това направи интересен коментар по адрес на столичния гранд Левски, който пък завърши 0:0 с Арда Кърджали:

"Следих само първите 20 минути, след това се качих в самолета за България. Зарадваха ме с хубавата победа. После гледах и Левски и на някои приятели левскари им припомних, че членските карти за нашия клуб свършват. Иначе, който трябва, знае, че давам евтини съвети на всичките големи легенди, които в момента се занимават с управлението на футбола. Не само в Левски. Там някои знаят, че казвам какво ще стане само срещу бутилка водка. Аз не пия, но я подарявам на приятели", заяви Крушарски в свой стил и добави:

"В Москва когато и да отидеш, се убеждаваш колко величествен град е това. Има минало, но и настояще и най-вече бъдеще. При нас бъдещето е доста мъгляво. От контактите, които имах и с футболни хора, разбрах, че в Динамо Москва успехите в последно време се дължат на това, че са предприели моята формула на управление. Назначили са директор, който е успял да спре течовете в клуба и лековатото прахосване на милиони за трансфери. Като бях там за 100-годишнината на Яшин, им бях казал, че един, за който бяха платили 12 млн. евро, не бих го взел даже при мен. Сега са си подредили къщата и затова са втори и притискат Зенит в битката за титлата".

В неделя вечер SportLive.bg пръв разпространи информацията, че в Левски се готви раздяла с двама от основните играчи на тима - братя Цоневи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички