Братя Цоневи няма да играят за Левски през 2022-а година


Братя Цоневи няма да играят за Левски през 2022-а година
Снимка: Lap.bg

23889 0

Станимир Стоилов въобще няма намерение да разчита на халфовете Борислав и Радослав Цоневи в Левски през пролетта, разбра Sportlive.bg.

Юношите на Левски не се представят на нужното ниво в хода на мачовете на „сините”, откакто Мъри застана повторно начело на столичани и самият треньор е взел решение да не разчита на дуото през новата календарна година.

Юношите на клуба пък също имат лично отношение спрямо треньора и е твърде вероятно да погледнат смело към изходите на „Герена”. По време на мача с Локомотив София, спечелен с 2:1 от Левски, Борислав Цонев бе сменен през второто полувреме от Димитър Костадинов, а напускайки терена на "Васил Левски", Цонев отправи цинични реплики по посока скамейката на своя клуб.

Шефовете на Левски и Стоилов обаче ще изискват трансферна сума за двамата полузащитници през зимата, а към този момент не е ясно, че има интерес към услугите им. Ако не се стигне до финансова сделка, която да устройва Левски, то двамата ще останат до края на сезон 2021/22 в Първа лига, а след лятото вече няма да са част от състава на софиянци.

Преди последния мач на „сините” от Първа лига срещу Арда Мъри Стоилов призна, че „всички играчи” в отбора са на трансферния пазар, като целта е да се вземат необходимите финанси и да се закрепи статутът на клуба в това перо. А с какво блесна бивш играч на Левски, може да разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички