ЦСКА и Локо (София) поделиха точките в битка с 4 гола и контузен съдия


ЦСКА и Локо (София) поделиха точките в битка с 4 гола и контузен съдия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2000 0

В единствения мач от 16-ия кръг на Първа лига днес Локомотив (София) и ЦСКА 1948 завършиха наравно. Двата тима си вкараха по 2 гола, като гостите бяха тези, които два пъти бяха догонващи в резултата, но съумяха да си завоюват точка. Двубоят ще се запомни и с това, че в неговия ход бе направена съдийска смяна, тъй като главният рефер Ивайло Стоянов се контузи. Това се случи в самия край на мача, като четвъртият рефер Васимир Ел-Хатиб довърши срещата като главен.

Локомотив откри резултата в 16-ата минута от дузпа. Тя бе отсъдена за безумно влизане на Димеон Петров в краката на Божидар Кацарев и бе реализирана от Октавио Мерло. Три минути по-късно ЦСКА 1948 изравни чрез Георги Русев, който засече отблизо центриране по земя на Крум Стоянов отляво.

В 24' Александър Александров преодоля Даниел Наумов, но след консултация с ВАР попадението му бе отменено заради засада. "Железничарите" съумяха отново да дръпнат в резултата в добавеното време на първата част - Александров получи подаване от Лолала, нагласи си топката и стреля с ляв крак. Наумов не успя да реагира, а заелия добра позиция Димитър Пиргов успя да прати топката в мрежата му за 2:1.

ЦСКА 1948 се върна в мача в 58', когато Ивайло Чочев се разписа от пряк свободен удар след рикошет - 2:2. В класирането гостуващият днес тим заема десетата позиция, а столичният Локомотив е 11-и. Двата тима имат равен брой точки - по 15.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички