В отчайващо дълъг период ЦСКА не се е разписвал в Разград


В отчайващо дълъг период ЦСКА не се е разписвал в Разград
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1415 0

Прекалено отдавна ЦСКА е вкарал своя последен гол в Разград за първенството - преди 1334 дни, изчисли "Тема спорт". За последно "червените" вкараха на Лудогорец на техния стадион преди 3 години и половина - на 6 април 2018-а, когато загубиха с 2:3.

Тогава точен бе Пинто в 71-ата минута за 2:1 за ЦСКА, но с два гола на Кешеру и Швиерчок в края "орлите" взеха трите точки и на практика си осигуриха титлата. Последваха 4 шампионатни срещи в Разград, в които "червените" не отбелязаха - два пъти двубоите завършиха 0:0 и два пъти столичани паднаха с по 0:1.

Така вече 379 минути ЦСКА не може да вкара на разградчани като гост в Първа лига. За последно те спечелиха на "Лудогорец Арена" в шампионата на 5 ноември 2017 г. - обрат за 2:1 с голове на Каранга и Меркадо. Тази победа е и единствената за ЦСКА в Първа лига в Разград. Междувременно, звезда на Лудогорец се закани да е много ефективен срещу ЦСКА. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички