Христо Крушарски: Всички знаете кой кара влака в Локомотив Пловдив и кой има последната дума


Христо Крушарски: Всички знаете кой кара влака в Локомотив Пловдив и кой има последната дума
Снимка: Lap.bg

1613 0

От известно време насам Локомотив Пловдив има нов член на Управителния съвет - Лъчезар Вълканов, който освен финансово, помага на клуба и със съвети за тренировъчния процес, тъй като има опит и като фитнес инструктор. 

От дълго време насам "смърфовете" са един от най-добре подготвените физически отбори в Първа лига, а това до голяма степен се дължи на режима, който още Бруно Акрапович бе въвел.

Потърсен за коментар от "Мач Телеграф", босът на "черно-белите" Христо Крушарски заяви следното:

"При нас всеки помага с всичко, което може. Ние сме здрав екип и всички работим целеустремено. Естествено крайната дума има треньорът. Знаете, че аз съм плътно зад Тунчев и той разчита на цялата ми подкрепа. Ако прецени, че идеите, които му се предлагат, ще са от помощ, ще ги използва", каза той и допълни в свой стил:

"Със сигурност има и други хора, които помагат и на мен с различни съвети и анализи. Всички обаче знаете кой кара влака и кой има последната дума".

*В идната събота (27.11.) Локомотив гостува на Пирин Благоевград в мач от 16-ия кръг на Първа лига, който ще стартира в 15:15 часа. Пловдивчани са на седмо място в класирането с актив от 20 точки, докато "орлетата" са 12-и с 12 пункта!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички