Александър Тунчев обясни защо смени Димитър Илиев срещу Левски - имал проблеми


Александър Тунчев обясни защо смени Димитър Илиев срещу Левски - имал проблеми
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1950 0

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев говори след загубата с 1:2 от Левски при подновяването на шампионата за двата тима. Той не пропусна да отбележи страхотната атмосфера на стадиона и освен това обясни на какво се дължи фактът, че замени Димитър Илиев през второто полувреме.

"Мисля, че е удоволствие за всеки футболист да играе пред толкова хора. Това говорихме и през седмицата - че трябва да се насладим на пълните трибуни, тъй като това рядко се случва в България. Ключовият момент в мача бе изгонването на Мартин Паскалев. Стояхме добре на терена, дори и с човек по-малко. Отбелязахме и гол. След почивката направихме няколко ситуации, но това не бе достатъчно.

Получихме гол в момента, в които изравнихме. Това бе тежък удар. С оглед на това, че Преслав Боруков се присъедини късно към нас, предпочетохме да го заменим него след червения картон на Паскалев. Той има нужда от игрови ритъм. Трябват му минути, за да върви нагоре. Димитър Илиев не се чувстваше добре, имаше лек здравословен проблем и предпочетох да го заменя и да го запазя за следващия мач.

Привлякохме двама добри играчи в лицето на Александър Василев и Преслав Боруков. Трябва ни малко време. Загатнахме за някои неща, които се надявам да се получат в следващия мач" - заяви Тунчев пред медиите след срещата.

Неговият колега Станимир Стоилов имаше много критики към Левски въпреки успеха, а освен това не пропусна да коментира Ивелин Попов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички