"Син" екстаз за старт: Море от хиляди фенове на Левски заля "Герена" (ГАЛЕРИЯ)


"Син" екстаз за старт: Море от хиляди фенове на Левски заля "Герена" (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1889 0

Насъбралият се ентусиазъм сред привържениците на Левски сякаш стигна своята кулминация в откриващия първи официален двубой за 2022-ра година. Както е известно, за рестарт на шампионата "сините" имаха тежка задача - сблъсък с Локомотив (Пловдив).

Феновете очакваха с нетърпение момента, в който отново ще могат да подкрепят любимците си и определено го сториха подобаващо. Освен че хиляди присъстваха на мирното шествие преди двубоя, след това те и още фенове на клуба "заляха" "Герена". По неофициални информации - "сините" привърженици на стадиона бяха около 15 хиляди.

И определено не останаха разочаровани още след първите 45 минути. Въпреки че Левски пусна наивен гол, дело на Петрович в 30-ата минута, "сините" се оттеглиха с предимство от 2:1 на почивката и определено позитивни чувства от показаното.

Те излязоха напред в резултата в 22-рата минута, когато Андриан Краев се разписа с удар извън наказателното поле, който се отклони в противников играч и заблуди стража на "смърфовете". След това дойде и изравнителния гол на Петрович, преди едно от новите попълнения Филип Кръстев да вкара зрелищен бомбен снаряд отдалеч (ВИДЕО).

Вижте и кулминацията в Левски: Как "синьо" море от фенове заля "Герена" (ГАЛЕРИЯ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички