Имаше ли дузпа за Левски и трябваше ли Локо (Пд) да остане с 10 души? (ВИДЕО)


Имаше ли дузпа за Левски и трябваше ли Локо (Пд) да остане с 10 души? (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3159 0

Кръг номер 20 в българската Първа лига блести с едно зрелищно дерби между Левски и Локомотив (Пловдив), които излизат за своите първи официални двубои през календарната 2022 година. А двата отбора се погрижиха за това зрителите да не скучаят още в самото начало.

Още в 20-ата минута се стигна до напрегната ситуация, след като Мартин Паскалев опита да навакса изоставането си спрямо Билал Бари, който се откъсваше в наказателното поле сам срещу вратаря. Футболистът на "смърфовете" обаче не успя да се намеси прецизно.

Той "бръкна" отзад и фаулира Бари, който се строполи в наказателното поле. Това принуди главния рефер Волен Чинков да покаже бялата точка за изпълнение на дузпи, както и да подготви червения картон в очакване на потвърждение от ВАР.

В крайна сметка "дузпата" се превърна в пряк свободен удар на границата на наказателното поле, а червеният картон за Паскалев не бе променен и той трябваше да напусне терена. Имаше претенции и от двата лагера към главния арбитър по случая.

Гостите от Пловдив бяха убедени, че Паскалев не е трябвало да бъде изгонен, като дори вярваха, че е играл с топката и не е извършил нарушение. Столичани пък смятаха, че в ситуацията е трябвало да получат 11-метров наказателен удар.

Предоставяме ви кадри на случилото се по-долу в материала. Вижте действията на Паскалев и преценете сами - трябваше ли Левски да получи дузпа и съответно правилно ли бе изгонен футболистът на Локомотив (Пловдив).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички