Филип Кръстев обясни как му хрумнало и как успя да вкара "торпедото" в дебюта за Левски


Филип Кръстев обясни как му хрумнало и как успя да вкара "торпедото" в дебюта за Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2925 0

В герой за Левски в първия официален двубой за тима през 2022-ра година се превърна едно от новите попълнения - Филип Кръстев. Той успя да реализира победния гол за 2:1 след красив изстрел отдалеч. След срещата бившия играч на Славия благодари на феновете, отбеляза невероятната атмосфера и обясни как точно е вкарал гола.

"Първо искам да благодаря на феновете, беше една уникална емоция, беше невероятно, чувството след гола беше уникално, радвам се, че ги зарадвах. За мен беше ново да усетя такава подкрепа, друг път не съм изпитвал такива емоции през кратката ми кариера. Колкото повече хора има, толкова по-добре. На терена усетихме помощта на феновете.

В началото започнахме доста агресивно, жалко, че не успяхме през целия мач така. Надделяхме с агресия, разбира се, червеният картон ни улесни. Реших на момента, още когато видях Марин да влиза навътре, даде ми хубава остра топка - поех я добре и я сложих на десния крак и успях между хората да стрелям.

Нашите очаквания са да печелим всеки един мач, можем да играем много по-силно, отколкото играхме днес. Ще бъдем мотивирани да печелим всеки един мач. Адаптирах се много бързо, още когато дойдох на лагера, колективът много добре ме прие, усещам голяма подкрепа от всички хора в клуба, вече съм се адаптирал на 100%. Всичко възможно се надявам да постигнем - да спечелим Купата, да влезем в Европа и да спечелим всеки един мач" - заяви Кръстев пред "Диема спорт".

Вижте и бомбеното торпедо на Филип Кръстев, което взриви "Герена" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички