Нападател готов на всякаква заплата, за да играе в Локо (Пд)

От началото на седмицата с Локомотив (Пловдив) отново е тренирал нападателят Оливер Ван Вийн. Той бе на проби по време на подготвителния лагер в Боровец през юни и взе участие в контролата с ФК Македония, но бързо бе отпратен заради сериозната класа и конкуренция, с която "черно-белите" разполагат в предни позиции към момента. Все пак Ван Вийн сам е решил да се върне и е помолил за втори шанс, който треньорът Бруно Акрапович се е съгласил да му даде, пише "Меридиан мач".

Футболистът е истински космополит. Баща му е от Холандия, но е роден в Мадрид, а след това със семейството си е живял и в Англия. Там е играл в нискоразредния Скелмерсдейл. Има малък опит и аматьорски отбор в Испания, а е бил и в американския Атлантик Сити. Той обаче е харесал работата с Акрапович и обявил, че е готов да си плаща апартамент в Пловдив и няма никакви претенции за заплата, ако му се даде шанс да облече черно-бялата фланелка.

Димитър Илиев: Математикът голаджия, който се учи от Меси и Баджо

Локомотив (Пловдив) изненада приятно феновете си и футболните специалисти с начина, по който игра в първия си мач в евротурнирите. Това лице тимъ...

От треньорския щаб на Локомотив са коментирали, че момчето има качества и ако не остане на "Лаута" няма да е изненада, ако си намери друг клуб в България, където би се представил добре. Справката в интернет показва, че Оливър Ван Вийн е представляван от същата мениджърска агенция, която защитава интересите и на Един Бахтич и Давид Малембана. А кой германски футболист Акрапович не одобри вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!