Локо (Пд) тества халф от Германия

Халфът Ридел Монтейро тренира от вчера с Локомотив (Пд) и ще се опита да убеди треньора Бруно Акрапович, че има качества да помогне на тима, пише "Меридиан мач". Решаващо за оставането му на "Лаута" ще бъде представянето му в днешното занимание на "черно-белите", като към този момент шансовете не са в негова полза.

Той е роден в Хамбург и е израснал в Германия, като за последно е бил в четвъртодивизионния Ханза Люнебургер, който е част от Регионалната лига Север. Монтейро има португалска кръв, а двамата му братя - Лионел и Еудел, също са футболисти и се подвизават в четвъртото ниво на немския футбол. Единият от тях има паспорти от Германия и Кабо Верде, а другият от Португалия.

Локо Пловдив готви стряскаща защита с двуметров гигант от Германия

Ръководството на Локомотив (Пловдив) регистрира още един трансфер точно преди старта на новия сезон в Първа лига. "Смърфовете" се подсилиха с Дав...

Роденият на 27 октомври 1996 г. Ридел е опция, с която да се засили конкуренцията в Локомотив и никой да не се чувства сигурен за мястото си сред титулярите. Той и Давид Малембана си говорят на немски в съблекалнята и с треньора Бруно Акрапович.

Още по темата

Please select answer!