Звезда на Локо (Пд) ги мотае за нов договор


Звезда на Локо (Пд) ги мотае за нов договор
Снимка: Официалн сайт на Локомотив Пловдив

2095 0

Един от основните играчи на Локомотив (Пловдив) - Стивън Езе, отклонява засега предложенията за нов договор, твърди "Меридиан Мач". Контрактът на нигериеца изтича в края на календарната година и той вече може да преговаря с друг тим.

Африканецът направи изключителни мачове за "черно-белите" и веднага се превърна в един от най-качествените бранители в първенството. Езе има и 13 мача за националния тим на Нигерия, което допълнително му вдига цената. Бранителят отказал първото предложение, надявайки се на по-висока заплата, но засега от "Лаута" не са направили втора оферта. Именно шикалкавенето около договора е накарало треньорът Бруно Акрапович да каже преди няколко дни, че Езе трябва да изгони комарите от главата си.

Що се отнася до мача с Ботев (Враца) днес, Акрапович не възнамерява да прави промени около титулярния състав и така да пази дадени играчи за реванша със Спартак (Търнава) в Лига Европа. Вижте върху какви трансфери работи клубът през това лято в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички